Tillsatt!

Vill du arbeta med avancerade och samhällsviktiga lösningar för sjukvården i ett litet, agilt och självorganiserande team? Då har du hittat rätt – varmt välkommen till Cardiolex!

Om oss

Vi levererar en komplett lösning för EKG, med fokus på enkelhet, kvalitet och effektivt arbetsflöde. Våra EKG-system med tillhörande digitala lösningar utvecklas i nära samarbete med våra kunder i Sverige. Våra styrkor är integration och anslutningsbarhet och vi bidrar till utvecklingen av en effektivare hälso- och sjukvård. Vi har även två dotterbolag i Tyskland och tillsammans är vi drygt 60 anställda. 

Din roll

Som utvecklare hos Cardiolex tar du tillsammans med utvecklingsteamet fram programvara till våra hjärtdiagnostikprodukter. Vi jobbar agilt i små team med Microsofts utvecklingsmiljö, DevOps, .NET och C#. Listan på önskad ny funktionalitet är lång och det finns stora möjligheter till utveckling och inriktning efter intresse. I våra team designar, implementerar och testar vi hela vägen, ibland testar vi även ute hos kund. Vi följer med produkterna hela deras livslängd. Eftersom vi är en relativt liten utvecklingsorganisation kommer du jobba nära alla delar i organisationen. Detta innebär att det kan bli aktuellt att ta andra roller eller ansvar i framtiden.

Är du den vi söker?

Du har ett brinnande intresse för utveckling där du med ditt arbete vill göra skillnad för sjukvården. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning.

Erfarenhetsmässigt tror vi att du kan bidra med:

  • Minst 5 års erfarenhet av mjukvaruutveckling
  • Erfarenhet av C# och .NET
  • Erfarenhet av DevOps och Git

Erfarenhet inom följande områden ser vi som ett stort plus:

  • Signalbehandling
  • Windows Driver
  • Html – JavaScript – CSS
  • IEC 62304/IEC 82304
  • MDD/MDR

Med vårt stora fokus på kunder och samverkan med andra parter behöver du vara nyfiken, serviceinriktad och ha en positiv inställning. På Cardiolex har vi en stor tilltro till varje utvecklares kompetens och du förväntas ta en aktiv roll i att lösningarna utformas så bra som möjligt.

Vi erbjuder dig

Du kommer att få vara med på en spännande kunskapsresa inom medicinteknik och med digitaliseringen av sjukvården. Cardiolex har som mål att vara en strategisk partner och vi strävar alltid efter att ligga i framkant och anpassa våra produkter efter kundernas skiftande behov.

Vi jobbar nära våra svenska kunder men då vi har två tyska dotterbolag och även ett Europeiskt distributörsnätverk inkluderar arbetet även internationella kontakter. Ingen dag är den andra lik och du kommer att få många utmaningar och möjligheter till utveckling!

Tjänstens placering är på huvudkontoret i Solna.

Nyfiken?

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Marielle Karjalainen på marielle.karjalainen@cardiolex.se

Vi ser framemot din ansökan!