Mars 2022

Cardiolex Medical AB – Stockholm – Sverige
Vi söker dig som har en gedigen bakgrund som mjukvaruutvecklare i Microsofts .NET-plattform och som vill jobba med produktutveckling i ett mindre bolag med utmanande arbetsuppgifter och möjlighet att vara med i framtidens digitalisering av hjärtsjukvården.

Vi erbjuder
Att jobba inom området medicinteknik och med digitaliseringen av sjukvården är spännande och utvecklande. Cardiolex har som mål att vara en strategisk partner och vi strävar alltid efter att ligga i framkant och anpassa våra produkter efter kundernas skiftande behov.

Vi på Cardiolex jobbar nära våra svenska kunder men då vi har två tyska dotterbolag och även har ett Europeiskt distributörsnätverk inkluderar arbetet även internationella kontakter. Ingen dag är den andra lik och du kommer att få många utmaningar och möjligheter till utveckling. 

Vad du gör

Som utvecklare hos Cardiolex får du vara med i våra team som tar fram programvara till våra hjärtdiagnostikprodukter. Vi jobbar agilt i små team med Microsofts utvecklingsmiljö, DevOps, .NET och C#. Listan på önskad ny funktionalitet är lång och det finns stora möjligheter till utveckling och inriktning efter intresse. I våra team designar, implementerar och testar vi hela vägen, ibland testar vi även ute hos kund. Vi följer med produkterna hela deras livslängd och får också vara en del av vår kundsupport.

Eftersom företaget är litet, kommer du att få jobba nära alla delar i organisationen, så som marknad och sälj, produktion och även nära våra svenska kunder (sjukhus) och internationella distributörer. Vi är en relativt liten organisation där de flesta har mer än en roll och det kan därför bli aktuellt att även ta andra roller eller ansvar i framtiden.

Mer om dig

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna civilingenjör inom data, eller motsvarande. Vi vill att du har minst 5-10 års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling. Det är en fördel om du har erfarenhet från utveckling av medicinsktekniska produkter med regulatoriska krav.

Du har mycket goda kunskaper i agil mjukvaruutveckling och det är positivt om du har erfarenhet av några/flera av följande produkter/områden:

  • C# och .NET
  • DevOps och Git
  • Signalbehandling
  • Windows driver
  • MS SQL
  • Html – JavaScript – CSS
  • TDD
  • IEC 62304/IEC 82304
  • MDD/MDR

Som person är du självgående och du drivs av utmaningar. Du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med andra men du kan även jobba självständigt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Mer om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Att jobba på Cardiolex
Cardiolex Medical AB är ett svenskt medicintekniskt företag som är verksamt inom området EKG (läs mer på www.cardiolex.com). Bolaget har även två dotterbolag i Tyskland och tillsammans är vi drygt 50 anställda. Cardiolex Group ägs av Medcap som är noterade på Nasdaq Stockholms Mid Cap lista.

Tjänstens placering är på huvudkontoret i Solna och du rapporterar till chefen för R&D. Vi är ett litet team och du kommer att jobba nära kunniga och engagerade kollegor inom produktutveckling, kvalitet, sälj och logistik.

Som anställd på Cardiolex erbjuds du generösa semestervillkor, tjänstepension och ett komplett försäkringspaket. I kontorsbyggnaden finns ett gym som alla anställda kan nyttja och dessutom erbjuder vi friskvårdsbidrag. Vi har flexibla arbetstider och kan erbjuda en hybridmodell som möjliggör arbete på distans.

Intresserad?
Skicka snarast ditt CV till info@cardiolex.se då intervjuer kommer ske löpande. Vi återkopplar till dig via mail och ber dig att noga se över både inkorg och skräppost så du inte missar något.